Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου και συνδυασμός Καμμένου ζητούν δημοτικό συμβούλιο για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου και συνδυασμός Καμμένου ζητούν δημοτικό συμβούλιο για τα  προβλήματα του εμπορικού κόσμου

Tα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο του Αγρινίου συζητήθηκαν σε συνάντηση αντιπροσωπείας του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία με το Διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου.

Συνεκτιμήθηκε στη συνάντηση η ανάγκη τα προβλήματα και οι προτεινόμενες λύσεις να αποτελέσουν αντικείμενο ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου με την παρουσία του εμπορικού κόσμου του Δήμου και των συνδικαλιστικών εκπροσώπων του όπου θα τεθούν τα ζητήματα και οι δυνατότητες συνδρομής της τοπικής δημοτικής αρχής.
Ο συνδυασμός του Σταύρου Καμμένου δεσμεύτηκε να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 , συνάντηση αντιπροσωπείας του συνδυασμού μας με το Διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού συλλόγου Αγρινίου στα πλαίσια ενός προγράμματος συναντήσεων με επαγγελματικούς φορείς της πόλης , προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις , να μας ενημερώσουν για τα οξυμένα προβλήματα του εμπορικού κόσμου , την κατάσταση στην αγορά του Αγρινίου και τις δυνατότητες μέσω του συνεργασίας και συνδρομής του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Αγρινίου, να προταθούν και από κοινού επιδιωχθούν λύσεις . Συνεκτιμήθηκε η ανάγκη τα προβλήματα και οι προτεινόμενες λύσεις να αποτελέσουν αντικείμενο ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου με την παρουσία του εμπορικού κόσμου του Δήμου και των συνδικαλιστικών εκπροσώπων του , όπου θα τεθούν τα ζητήματα και οι δυνατότητες συνδρομής της τοπικής δημοτικής αρχής στην κατεύθυνση λύσης τους . Στην κατεύθυνση αυτή η παράταξή μας θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με τα παραπάνω θέματα. Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις και συναντήσεις μας με του επαγγελμα- τίες και τον εμπορικό κόσμο της πόλης , αλλά και του φορείς των εργαζομένων σε μία συγκυρία αρκετά δύσκολη για την αγορά και την διαβίωση των κατοίκων του Δήμου μας .

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Εκπτώσεις

    Θυμιζει το μακρινό 2009-10 που πανηγύριζαν του ιδιωτικού τομεα για το κόψιμο των δωρων στο δημοσιο…τωρα πανηγυρίζουν για την αυξηση των 12€ τον μηνα ενω ταυτόχρονα οι συνταξιούχοι εχασαν την 13η σύνταξη που ειχε θεσπιστεί και το κόψιμο των κοινωνικών επιδομάτων με την νδ…οσο για τον ενφια 30% ελεγε ο συριζα ενω η νδ το εκανε 22% δίνοντας μειωση και στις μεγάλες.περιουσίες ανω των 500χιλ€…

  2. 1%

    Πηραν αναπτυξη 2,8% τον Ιούλιο και κατάφεραν στα τελη του 2019,πριν απο κορονοιους και ασύμμετρες εισβολες,να την κάνουν 1%.Ούτε μπουλντόζες μπηκαν στο Ελληνικό ουτε επενδύσεις ηρθαν,μόνο φεύγουν…Και ολα αυτα απο την φιλική κυβέρνηση προς τις επενδυσεις οπως μας έλεγαν προεκλογικά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.