Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Υπουργείο Εσωτερικών: 30 εκατ. ευρώ στην Αυτοδιοίκηση της Αιτωλοακαρνανίας την περίοδο 2015-2018

Υπουργείο Εσωτερικών: 30 εκατ. ευρώ στην Αυτοδιοίκηση της Αιτωλοακαρνανίας την περίοδο 2015-2018


Το Υπουργείο Εσωτερικών έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία για τις  χρηματοδότησεις στην Αυτοδιοίκηση κατά την την περίοδο 2015-2018.

Η χρηματοδότηση στην Αιτωλοακαρνανία  άγγιξε τα 30 εκατ. ευρώ, μεγαλύτερη από αυτές της  Αχαΐας και Ηλείας ( Δείτε αναλυτικά τους πίνακες).

Σημειωτέον πως ομιλία στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος απηύθυνε σήμερα, 3 Δεκεμβρίου 2018, ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη και συστηματική προσπάθεια της Κυβέρνησης, σε στενή συνεργασία με τους φορείς της αυτοδιοίκησης, για να καλυφθούν οι τεράστιες ελλείψεις σε πόρους, μέσα και ανθρώπινο δυναμικό, που δημιούργησαν τα μνημόνια και οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους ΟΤΑ.

Ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την ενίσχυση της Τ.Α, υπογράμμισε ο κ. Χαρίτσης, υλοποιείται ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα, με στόχο την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τον τερματισμό της εργασιακής   ομηρίας χιλιάδων εργαζομένων.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.